mandag 16. februar 2015

Februar og Årsmøtet 2015

Det er ikke lenge nå før det begynner å bruse og boble altså..
Våren er på vei, i høy grad.
Selv om kanskje vi kan si at den har vert på vei i hele vinter, for det har jo nesten vært sånn. Ikke mye snø i år, men nå kommer de, - snøklokkene iallefall.




Vi har fått nytt styre, iallefall delvis, Sissel fortsetter som Leder, ellers regner jeg med den type info kommer i egen post.  :)
Uansett så var det er fint møte nok engang, mye moro og mye flott som vanlig.


Her viser Sissel en liten blokk som syes ferdig med bakstykke og front i ett, Den kan brukes som små glassunderlag enkeltvis, eller man kan sette sammen flere og lage hva som helst.  Sengeteppe, pute eller veske?



Det var jo litt forskjellig, og deriblant ble kaffedamene som har holdt kaffe siste året premiert.
Og jeg var en av de heldige, En nydelig liten syboks med en blonde oppi og en sytråd og knyttet igjen også med en fin blondebit. Veldig koselig påskjønnelse.  :)


Så hadde vi endel flere påmeldinger til UFO-konkurransen, Jeg fikk ikke knipset alle, man blir jo så opptatt med å se.. :)
Men her er Berit i sving med å vise et teppe som skal bli Twisterteppe etterhvert.
 Flere UFO`er


Sissels stripeteppe - eller stripemoro iallefall :)


Berit har mer tøffe stjerner:

Torunn med et vakkert teppe, etter stoffer og farger blir jeg frista til å kalle det Roseteppe :)

Inger Elise med et koselig blomsterteppe :)


Hun viser også noen flotte toalettvesker. Og mens jeg sitter her med bildene fikk jeg lyst til også å komplimentere kjolen hennes, så artig  :)


Og her har vi Merete som viser noen søte hjertepunger som Mette har laget og holdt kurs på,  i forbindelse med Valentine-dagen.  :)
Merete var og så flott i sydde klær av stoffer fra butikken :)


Nancy har allerede gjort ferdig enkelte ting fra UFO-konkurransen, så her viser ho 2 flotte Ipad-etuier med en snev av art-quilt på, morsomme :)


Et nydelig sommerlig teppe :)




Anne Karin med en flott twister :) Ikke lenge før påske nå.


Ruskepose :)


Et utrolig vakkert teppe med 6-kanter, og nydelig quiltet :)


 Tia med et glødende teppe som henspeiler på en vakker sommereng :)




Og til slutt hadde Randi med noe veldig artig.
Nemlig gamle klær etter mannen sin. Disse har vært spart på i alle år, og tatt vare på sånn at vi i ettertiden kan se litt bedre hva de gjorde den gang. Da var det ikke redesign for moro skyld fordi det var "in", da var det en dyd av nødvendighet i en strevsom hverdag.

Se så vakkert innfelt lapp i baken på buksa:


Og se på skjorta under her, der var det kommet hull på ermene så det var satt på slitelapper på albuene, det er nesten ikke synlig så pent er det gjort, Og lappestoffet? jo det ble tatt fra det lange skjorteflaket bak, det skulle jo alikevel stappes nedi buksa!  :)
Vakre og gode minner, Takk til Randi for påminnelse om hvor godt vi har det i dag! :)

1 kommentar:

  1. Jeg skriver en kommentar her for å sjekke om det er noen problemer, legger de inn fra privatbloggen min, Noen har hatt litt problem med å finne hvor og hvordan kommentarer legges inn. :)

    SvarSlett