torsdag 13. oktober 2016

Oktober og snart jul.

Ja tida går fort nå.
Fikk en melding om en rettelse i forrige innlegg, Det var Janne som hadde sydd det fine skjorteteppe som Anita viser fram.
 Og siden dataen fungerer, og bildene er lastet ned fra i går, så overrasker jeg med nytt rykende ferskt innlegg fra lappemøte i går kveld. :)
Altså 12.10-2016.

Det er høst og et tydelig drag av vinter i lufta nå, og kveldene blir mørkere og lengre.
Skulle jo egentlig servert et fint høstbilde, men er fristet til å heller vise trappa mi som er overdådig av sommerblomster fremdeles.
De MÅ jo forsvinne snart, så jeg var ute i sta og knipset:
Det er også Lavendel i blomst fremdeles, og Kattemynte og stemorsblomster, ellers skranter de fleste nå.Vel, vi går på gårsdagens kveld nå.  Vi fikk sett flotte lysbilder fra årsmøtet i NQF, og Sissel S. og Helga fortalte fra helgen, og inviterte til neste års NQF årsmøte som igjen skal holdes på Sundvollen. Vi ble oppfordret til å delta i noen av konkurransene, og det hadde jo vært gøy. Først ut må vi vise Sssel B. sitt vakre teppe som Anne har quiltet. Vi hadde teppet med i forrige innlegg og, og det var utrolig vakkert da også, men nå er det jo ufattelig vakkert. :)Nestemann ut er Mette som er nesten ferdig med det flotte Log Cabin teppet, Lukkekanten bare som skal syes til :)Sissel B. hadde enda et teppe som var ferdig, Stripeteppe til mannen. :)

Beærer henne med et bilde også til minne om den store "bad Hair" dagen.  hi hi  (måtte bare)

Neste er en juleløper som undertegnede (Marit) har sydd etter inspirasjon fra en løper inne i facebook-verden. På Quiltesiden om jeg ikke tar feil.  :)
 Det er sydd i fri form kutting med rullekniv gjennom to lag av gangen, disse passer da perfekt sammen når de forskyves ved siden av hverandre.  Så er det bare å bytte på nytt stoff på toppen igjen å sy sammen.. osv.
 Hadde litt dilla når jeg kom hjem i går kveld så måtte quilte også på endene, det gav et mye finere inntrykk med tett quilt også der.  :)


Her er tepper som Merete hadde med, sydd av de vakre India-stoffene, ufattelig myke og deilige :)
Tror jeg må ile innom og kjøpe ei pakke en dag likevel. :)  Det er en nydelig følelse å ta i de stoffene, litt sånn Må ha, Må bare ha det!

Og en rød variant , Like nydelig :)

 Vi hadde så lite med "vis og fortell" at det var godt Merete hadde med flere tepper også.
Et nydelig teppe av Amerikanske stoffer her.  :)

 Som nevnt tidligere, det er jo jul snart :) :)


Nye broderigarn i flerfarger, og mye flott og moro


Teppe av julestoffene. Veldig flott. :)

Og her noen herlige ullstoff og gøye dyrestoff :) Stoff er jo dyrt, og her er det også dyr.  :)


Og fine Merete selv i aksjon:)

Så god høst til alle sammen, og sy vel.  Vi sees i November igjen :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar