onsdag 29. mars 2017

Mars og snart påske

Vi er i Mars, og kan allerede nyte våren her på Sørlandet.
Og nok et kjempefint påskemøte er over.
Vi fikk en koselig påskegave i år.  :)  Det som er ekstra stas med sånne påskegaver er jo at de er så enkle å "bygge" videre på.  En liten stoffbit og et par perler og noen sting så har man plutselig en hel kyllingfarm.  klukk klukk til alle. Håper dere syr disse, de er både søte og koselige å henge på ei vårgren, både inne og ute faktisk :)


Her viser Mette en som hun "verpet" ferdig i løpet av møtet :D
Det var flere som gjorde det, men siden vi var i et annet og noe trangere lokale, var det vanskelig og få samlet alle. :)


I samme slengen fikk vi en veldig gøy utfordring, som de fleste hev seg på. Snille Merete stilte stoff til rådighet. Her kutter Lillian biter til oss, en halv 30 cm til hver som ville delta. Utfordringen går ut på å lage noe  av denne biten, helt valgfritt hva, men hele biten skal brukes, det som ikke brukes skal leveres tilbake når utfordringen er over.  Og vi kan heller ikke kjøpe mer av samme stoffet til utfordringen.  Men vi kan selvfølgelig bruke andre stoffer til.
Blir moro å se hva de forskjellige lager, jeg har selv et par ideer som ikke helt har kommet igang.  :)

Her er stoffet i nærbilde, veldig søtt sommerstoff med jordbærtrykk på. :)


Bare et oversiktsbilde av plassen vi hadde denne kvelden, det var bare halvparten av hva vi vanligvis får disponere, men det gikk bra det også. :)


Lillian G. syr på lukkekanten på teppet som hun viser fram seinere.  :)

Sissel S. har ferdig en av Ufoene tror jeg.  :)  Hurra for det :)

Og enda et hurra, her viser hun fram sitt helt ferdige "Sypigenes Svenneteppe" Hurra hurra! :)  Nydelig ble det, og flott quiltet :) by her self! :)


Stripetepper, jeg forsøker å tolke og kjenne igjen sko og slikt, men klarer ikke å huske hvem som viste disse to fine stripeteppene.  :)  Det foresvever meg at det kan være Berit H. Jeg lar det stå, så gi meg ei melding om det ikke stemmer :)


Dette er iallefall Berit H, med noen kjempesøte krusbrikker :) :)Og her viser Edle igjen et av de vakre resteteppene. De gløder.  :)


Og her er kanskje noe av det hun syr når hun får så mye rester til å sy tepper av.  😜
Ei knallflott veske her :)


Og enda ei veske, de er skikkelig kunstneriske og fargerike :)


 Flere vesker og nett under her. Nett er jo supert å sy nå, vi må prøve å senke plastbehovet i verden.

Nydelige :)


Og her er Lillian G. ferdig med lukkekanten på teppet sitt, så nydelig.  Lurer på om ikke det er sydd i teknikken "quilt as you go"  På Norsk kan vi kanskje kalle det Quilt underveis. :)

Og baksiden er jo like spennende som forsiden :)


Nestemann ut er og godt gjemt bak en flott løper, men jeg tror det er Ruth som gjemmer seg :)

Nydelig twister også av Ruth :)


Og et fantastisk flott teppe her i spreke farger og mønstre.  Tøft :)

Ruth, fremdeles, med et flott teppe i et morsomt mønster her :) Herlige farger

Og så dette ufattelig store arbeidet her med bare trekanter, skikkelig flott er det, Ruth. :)

Da var bildeseansen over for denne gang. 😊


God påske til alle Sypiger!


Ps. flere våryre nå for tiden.
Her er tre av kattene mine foran garasjedøra i håp om at jeg skal lukke opp der, det er så himla stas og gå på befaring der inne av og til :)

3 kommentarer:

  1. Må bare forsøke å kommentere, da flere sier de har problem med det. Testing... :)

    SvarSlett
  2. Forsøker en kommentar som er under anonym...Ikke sikkert det går an. Men har en google-konto, det har jo de fleste, sjekker hva som skjer da. Vel, når jeg logger inn på google-kontoen så kommer min private blogg opp. Skal se om vi kan legge inn flere svar-alternativer. Hilsen Marit

    SvarSlett
  3. Da kan man legge inn innlegg som anonym, men har lagt inn at innlegg må godkjennes før de blir publisert, dette for å slippe spam-innlegg. :) Hilsen Marit

    SvarSlett