mandag 8. oktober 2018

Septemper, sesongens første møte.

Høsten drar seg inn, men for en sommer vi har hatt i år.
Den kan vi nok fremdeles leve litt på.

Septempermøtet var som alltid, veldig koselig, endel dreier seg jo selvsagt om den store utstillingen vår for tida, det blir spennende å se hvordan alt vil bli da. Håper alle som kan, og har mulighet, hjelper til så vi får det greit på plass.  :)

Vi hadde besøk av Sybutikken fra Arendal. Flotte fristende stoffer, undertegnede fikk med seg ørlite julerelatert iallefall :D

De fleste av oss hadde nok misset tema for denne kvelden, det var nemlig navnelapper, dette blir tema framover, så det gjør nok ingenting om vi misset den dagen. Vi skal sy våre egne navn som vi kan bruke på møtene og om vi drar på quilteturer.  Det gjør det så uendelig mye enklere å lære hverandres navner. Vi er jo mange medlemmer, og jeg kjenner at jeg husker ikke alle navn, så nå skal vi lage navnelapper. Fritt fram angående teknikk. Finn noe du liker.
Sissel S. var den som hadde sin lapp på seg i September, så derfor starter vi med et "puppebilde" 😂
Kjempefin navnelapp.
Ellers må jeg nok huske å lade kamera før neste møte, for ved å bruke telefonen legger ikke bildene seg etter hverandre, men nokså tilfeldig hulter til bulter, og dermed klarer jeg iallefall ikke å huske hvem som har hva, men har prøvd å sortere litt og fått de jeg vet samlet her iallefall.  :)

Første bildet er i nettopp den kategorien, men uansett et nydelig stripeteppe. :)
Og så er det disse flotte mattene som er kjempe i vinden nå.  Så moro med stoffremser rundt bomullsvatt og så rundt og rundt og rundt.  :)

Så var det et bilde som hadde sneket seg bort, heldigvis sier dere fra når noe er feil eller mangler.
Nemlig det flotte elefant-teppet som Lillian G. har sydd.
Her er det.  😇


Linda S.B, med et lite vognteppe til gevinst-boka i lotteriet vårt.  :)Nok et nydelig teppe fra Linda S.B.
Inger Elise har sydd denne nydelige quilten med både applikasjon og broderier. Flott resultat :)

Eva H. har sydd dette fargevakre teppet ved hjelp av en morsom teknikk: Quilt as you go, (på godt norsk)  Man syr hver rute og quilter den ferdig, før alle blokkene blir sydd sammen til slutt med gitterverk.  Baksiden er jo like artig som framsida her.  :)
Bente L. har sydd diverse, her er et herlig Twisterteppe, og en weekendbag med morsomt vindmølle-teknikk.


Og videre har Bente sydd noen småvesker, en til et spesielt antrekk i lilla, og en barneveske. Veldig koselig :)Her ser dere sommeren som fremdeles klamrer seg til trappa mi, Det popper opp slike små sommerpletter til stadighet, og heldigvis for det.  De bærer bud om at det kommer en ny sommer igjen etter vinter og kulde.

1 kommentar: