torsdag 15. oktober 2020

Septembermøte 2020

Endelig tror jeg at bloggen fungerer, Dette var ikke så lett, da det er nye regler og funksjoner i bloggverden. Men her er i alle fall en start.
Bildene hoppet rundt og levde sitt eget liv, og de er lastet og flyttet minst fire ganger, før de endelig ligger her.  Litt lapping det også, men dessverre ikke så veldig kronologisk, 

Her er de i alle fall, så skal jeg prøve å holde en bedre og jevnere oppdatering her inne.Vi starter med Lillian G. som gjemmer seg bak denne supersøte spisebrikken i delikate farger. Det gir flott effekt å sette på noen pyntetrekanter som gir struktureffekt.

Det er Aslaug som står bak disse flotte røde teppene, de skal doneres til "tepper som varmer"En superkoselig og morsom toalettmappe i det gøye badedamestoffet. 


En nydelig sekskant quilt i lekre farger


Gerd Hald har sydd denne nydelige løperenAud-Tone viser enkle spisebrikker. Lekkert stoff.Her viser Berit Boye noen toalettmapper som vi fikk mønster og mal utlevert til. Det finnes sikkert flere om noen ikke var tilstede i september.  Veldig søte, begge to.

 


Det var det for siste måneden, oktober kommer ganske fortløpende. :) 
(beklager dårlig bildekvalitet, har brukt mobil her, men det er nok også fotografen som har misset litt)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar